Pleinen & Stands

Klik op de plattegrond om deze in PDF te openen:


Proosten in het AMT Café

Waar eerder op AMT Live het AMT Ontmoetingsplein centraal stond, kiezen we dit jaar voor een andere opzet. Meteen bij binnenkomst vind je alles over AMT. Van informatie over het vakblad tot onze online producten. Draai je je om, dan sta je oog in oog met de AMT Pitstop Challenge-auto, de mooie én technisch interessante Alfa Romeo Giulia Q. De techniek ontdek je in een speciale Oog voor Techniek. Op de AMT-stand tref je verder verschillende wedstrijden én gaan we graag met je in gesprek.

Proosten op tien jaar AMT Garageforum
Het is 17 november alweer tien jaar geleden dat AMT Garageforum live ging. En in die tijd kregen we meer dan 30.000 registraties, waarvan we er 20.000 hebben toegelaten. Omdat het forum vooral bestaat vanwege alle activiteit van jou als forumlid, willen we daar graag op proosten. Kom langs en vertel ons onder het genot van een drankje wat jij vindt van AMT Garageforum en de andere AMT-producten. Wat kunnen we verbeteren? Wat mis je? Tevens ligt er een cadeautje voor je klaar.

Kijk daarnaast in het programma voor de Meet & Greet AMT Garageforum en AMT Diagnose Boot Camp. Op vaste tijden verwelkomen we de AMT Diagnose Boot Camp-deelnemers en zijn verschillende Topmonteurs van AMT Garageforum aanwezig om kennis te maken en natuurlijk kennis te delen. AMT Garageforum komt letterlijk tot leven.

De AMT Blackbox
Vijf kubussen herbergen verschillende autotechnische onderdelen. Weet jij ze te raden, ondanks dat je een werkhandschoen aan hebt? Wij zijn benieuwd. Doe mee en maak kans op mooie prijzen.

Vrijkaart AMT Diagnose Boot Camp
Afgelopen juni organiseerden we de vijfde editie van het zeer gewaardeerde AMT Diagnose Boot Camp. En ook in 2018 organiseren we dit leerzame evenement weer. We zijn nog een jaar te gast op de Automotive Campus in Helmond. Zet dan ook 22 en 23 juni alvast in je agenda. Inschrijven kan ter plekke op de AMT Diagnose Boot Camp-stand, maar er is meer. Elke dag geven we een vrijkaart voor de 2018-editie weg. Wat je daarvoor moet doen? Zoek de oorzaak van de storing in de opengewerkte Audi S5. Ben je de snelste? Dan win je de vrijkaart ter waarde van € 500,-.

 


 

 

 

Ga direct naar:

   

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over Auto Prof - AMT Live of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.